Galatasaray forma sırt sponsorunu buldu!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının yanı sıra sponsor arayışlarına da devam eden Galatasaray, forma sırt sponsorunu buldu. İkinci el otomobil alım satım platformu olan ikinciyeni.com, Galatasaray'ın yeni forma sırt sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşması Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklama ile duyruldu. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde...

Galatasaray ile online ikinci el otomobil alım satım platformu ikinciyeni.com arasında forma sırt sponsorluk anlaşması yapılacaktır.

İmza törenine Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri İlber Aydemir, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, Anadolu Grubu Otomotiv Grup Başkanı Bora Koçak ile Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Özgür Maraş katılacak.

Tarih: 17 Ağustos Cuma

Yer: Türk Telekom Stadyumu

Program: 10.30 - 11.30 Kayıt ve Karşılama (Kahvaltı)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0