Galatasaray, Gomis'in bonservis bedelini belirledi!

Süper Lig'de yeni sezon için hazırlık çalışmalarına devam eden Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, adeta yokları oynuyor. Zam tartışmaları, takımda kalıp kalmayacağının belirsizliğini koruması Gomis'in konsantrasyondan uzak bir görüntüye itt. Geçen sezonki şampiyonlukta büyük katkı sağlayan golcü futbolcu, hazırlık maçlarında hayal kırıklığı yarattı.

Habertürk'ün haberine göre; 33 yaşındaki forvetin, ayrılıp ayrılmayacağı konusundaki belirsizlik nedeniyle formunun düştüğü ifade edildi. Deneyimli golcüye geldiği iddia edilen 7.5 milyon yıllık ücretle yıldız futbolcunun kafasının karıştığı öğrenildi. Gomis, Galatasaray'dan yılda 3 milyon 350 bin Euro kazanıyordu.

Mustafa Cengiz yönetimi, Gomis için en az 10 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Bu teklifin gelmesi halinde Sarı-Kırmızılılar'ın transfer için onay vereceği kaydedildi.

Gomis, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan 5 maçta forma giydi. 261 dakika sahada kalan başarılı futbolcu, buna karşın gol ya da asist yapamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0