Terim'in sabrı taşıyor!

Şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesi pek olumlu bir hazırlık dönemi geçirmedi. Sarı kırmızılılarda stoper ve orta saha transferlerinin de hala yapılamaması teknik direktör Fatih Terim'in canını sıkıyor...

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; PSV, Valencia ve son olarak AEK gibi dişli takımlar karşısında zafiyetleri ortaya çıkan sarı-kırmızılıları en büyük meselesinin ise savunmanın göbeği olduğu gözlendi. Maicon ile Donk ve Ahmet'in denendiği tandemler iyi sinyaller vermezken son olarak Maicon ile Serdar'ın birlikte oluşturduğu savunma göbeği de güven vermedi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve başarı hedefleyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yönetime ısrarla stoper transferinin şart olduğunu bildirmişti.

Adaylar arasındaki Höwedes'i kaptıran sarı-kırmızılılarda tecrübeli teknik adam artık çabuk hareket edilmesini istiyor. Denayer konusunda girişimler devam ederken, Terim bir stoperin daha gerekli olduğunu belirtiyor.

KÜLTLER OLUŞTURDU
Teknik direktör Fatih Terim'in bugüne kadar Galatasaray'daki her döneminde önceliklerinden biri stoper bölgesi oldu. Çünkü Terim öncelikle geride bir problemle ilgilenmek istemiyor ve kafasının rahat olmasını istiyor. Bu sebeple de 3. döneminde de stoper bölgesine bildiği, izlediği, tanıdığı ve onay verdiği transferler yaptırmıştı.

Ve Terim günümüzde kült olarak hatırlanan savunma tandemleri oluşturmuştu; Bülent Korkmaz-Popescu, Semih-Ujfalusi gibi. Tecrübeli hoca bu sezon da gözü kapalı tahtaya yazacağı birbirini çok iyi tamamlayan bir savunma ikilisi olsun istiyor.

Ligin başlamasına artık sayılı günler varken, hiç stoper transferi yapamayan Cimbom'da Terim'in sabrı taşmak üzere...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0