Galatasaray, Hollis Thompson'a teklifini yaptı!

Koç Ertuğrul Erdoğan’ın takımın başına getirilmesiyle birlikte yeni sezon kadro yapılanması için harekete geçen Galatasaray‘da hareketli saatler yaşanıyor. Gün içindeki Matt Costello, Alen Omic gibi transfer dedikodularından sonra şimdi de Hollis Thompson ismi konuşulmaya başlandı.

Eurohoops'un haberine göre; Galatasaray, yabancı transferinde Oktay Mahmuti zamanında ilgilenilen Hollis Thompson’a geri döndü. NBA’den istediği teklifi henüz bulamayan Thompson, Avrupa’ya geri dönmeye sıcak bakıyor. Galatasaray, Amerikalı forvete teklifi şimdilik 300 bin dolar. İki taraf, önümüzdeki günlerde ortak bir paydada buluşabilir ve transfer resmiyete dökülebilir.

NBA’de Philadelphia 76ers ve New Orleans Pelicans formaları giyen Thompson, 265 maça çıkarken 7.7 ayı, 3.1 ribaund ortalamaları tutturmuştu. Geçen sezon EuroLeague’de ise 28 maça çıkan Thompson, 5.6 sayı, 2.7 ribaund ortalamaları yakaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0