Galatasaray'dan Ömer Toprak girişimi!

Yaz transfer döneminin son 3 gününe girilirken Galatasaray'da yapılacak transferler merak ediliyor. Fatih Terim'in Alanyaspor maçının ardından da yaptığı açıklamalardan da anlaşılacağı gibi önceliği forvete veren  Galatasaray, stoper transferi için de adeta fırsat kolluyor.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Ömer Toprak'ı gözüne kestiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lucien Favre'nin milli oyuncuyu Leipzig maçının 18 kişilik kadrosuna almaması üzerine kolları sıvadı. Abdurrahim Albayrak'ı Ömer için harekete geçiren Terim, Dortmund'la kiralama görüşmelerine başlamasını istedi.

Menajerlerin önerdiği Serdar Taşçı'ya ise Terim'den onay gelmedi. İmparator, milli takımda birlikte çalıştığı Ömer'i özellikle talep etti. 29 yaşındaki futbolcunun Dortmund'la 2021'e kadar mukavelesi var.

KULÜBEYİ ASLA KABUL ETMEM
Dortmund'da yedek kalmasına kesin gözüyle bakılan Ömer Toprak ise, bunu reddetti. Yıldız futbolcu, hocası Lucien Favre'yle görüştü ve transferde kendisine kolaylık gösterilmesini istedi. Tecrübeli çalıştırıcı bunun üzerine yönetimle görüştü ve Ömer Toprak'ın durumunu anlattı. Golcü ve stoper eksiği bulunan Sarı-Kırmızılılar'da ibre tamamen Ömer Toprak'a döndü.

İstanbul'a gelmesi halinde savunmanın göbeğini Serdar Aziz ve Ömer Toprak oluşturacak. Maicon ve Ahmet Çalık ise şans bekleyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0