İmparator mesaj verdi, yönetim düğmeye bastı!

Süper Kupa finalinde Akhisar Belediyespor karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyan ve penaltılarla kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında yönetime transfer konusunda üstü kapalı bir mesaj vermişti. Bazı bölgelerde eksikleri olduğunu ve çok çabuk aksiyon almaları gerektiğini belirten İmparator'un açıklamalarının ardından Galatasaray yönetimi yapılması beklenen transferleri bitirmek için harekete geçti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Kupa maçı sonrası Fatih hocanın verdiği transfer mesajı, yönetimde çabuk yankı uyandırdı. Lig yarışı öncesi acil takviye için düğmeye basan Galatasaray yönetiminin gündeminde stoper, orta saha ve forvet transferi var. Bu isimler ise, uzun süredir gündemde yer alan Jason Denayer, Emre Akbaba ve Gervinho'dan başkası değil..

YENİDEN JASON DENAYER
Savunma hattında öne çıkan isim elbette Jason Denayer. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla sezonun son bölümlerinde formayı kapan Denayer, yeni sezonda da Manchester City'nin kadrosunda yer almayacak gibi görünüyor. Belçikalı oyuncu için bir süredir nabız yoklayan Galatasaray yönetimi, İngiliz ekibinin bonservis istemesi nedeniyle transferde sorun yaşamıştı. Denayer için yeniden kiralama teklifi yapacak olan Galatasaray'ın elini güçlendiren en büyük koz ise Belçikalı genç oyuncunun yeniden Galatasaray'a dönmek istemesi ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istemesi olacak. Kurallar gereğince İngiltere'de transfer döneminin 9 Ağustos'ta tamamlanması ve kadroların federasyona bildirilmesi sonrasında transferin hız kazanması bekleniyor.

TÜM TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRDİ
Fatih Terim'in transfer listesinde yer alan isimlerden birisi de Alanyaspor'un takım kaptanı Emre Akbaba.. Yeni sezonda 25 yaşındaki oyuncuyu Fernando ile birlikte orta alanda oyun kurucu rolünde kullanmak isteyen Fatih Terim bu transferin bitirilmesini istiyor. Alanyaspor'un bonservis olarak 5 milyon Euro talep etmesine karşın transferden geri adım atan Galatasaray yönetimi son teklifini 3 milyon Euro olarak belirledi. Galatasaray'a gelmek için kendisine gelen tüm teklifleri rededen ve son olarak Başakşehir'i de geri çeviren Emre Akbaba için tüm şartlar zorlanacak.

BONSERVİSİNİ AL DA GEL
Forvet takviyesinde ise gözler Çin’den gelecek habere çevrildi. Kulübü Hebei Fortune’da kadro dışı kalan Gervinho’nun alacaklarına karşılık bonservisini elde etmesi durumunda, Galatasaray’ın bu transferi vakit kaybetmeden bitireceği öğrenildi. Aslan böylece bonservis sorunu olmayan, hazır bir golcüye kavuşmuş olacak. Sürecin hızlanması adına yönetimin Gervinho’nun menajeriyle bir kez daha görüşeceği gelen haberler arasında.. Hatırlanacağı üzere, Galatasaraylı yetkililer geçtiğimiz günlerde Gervinho'nun menajerini İstanbul'a davet etmiş ve şartlarını sunmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0