Savunmada sıkıntı var!

Yeni sezonun ilk resmi maçında Süper Kupa'da penaltılarla Akhisar Belediyespor'a kaybederek hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da ligin başlamasına sayılı günler kala savunmadaki eksiklik devam ediyor. Hazırlık kampındaki formsuz görüntünün devam ettiği Süper Kupa maçı sonrasında teknik heyetin savunmayı bir türlü oturtamaması sorun yaratıyor..

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Hazırlık maçlarının ardından ilk resmi maçını oynayan Aslan’da defansın halen oturmaması endişeleri artırıyor. Defans hattında şu anda Jason Denayer başta olmak üzere transfer hedeflerinde başarı sağlayamayan sarı-kırmızılılar, sezon öncesinde savunmada kötü bir tablo ortaya koydu. Yeni sezon çalışmaları kapsamında 6 hazırlık maçı oynayan ligin son şampiyonu Galatasaray bu maçlarda kalesinde 8 gol görürken, özellikle Şampiyonlar Ligi seviyesindeki rakiplerle oynanılan maçlardaki savunmanın görüntüsü akıllarda soru işareti yarattı.

AEK, PSV ve Valencia ile oynanılan hazırlık maçlarında toplam 8 gol yiyen Galatasaray, son olarak Süper Kupa finalinde de Akhisar Belediyespor karşısında kalesinde önemli tehlikeler yaşadı. Seleznov'un attığı golün yanı sıra 2 topunun direkten döndüğü, bir pozisyonda da üstten dışarıya vurduğu pozisyon teknik heyeti savunma konusunda kara kara düşündürüyor. Savunmanın merkezinde oynayan Maicon ve Serdar Aziz performanslarıyla eleştirilerin odak noktası haline geldi. Galatasaray yeni sezon öncesinde Süper Kupa dahil oynadığı 7 karşılaşmada 4 mağlubiyet alırken, alınan galibiyetlerin FC Will, Club Africian ve Sakaryaspor gibi düşük kalibre takımlar karşısında olması teknik heyeti pek memnun etmedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0