Modeste ile yıllık ücrette anlaşıldı!

Galatasaray'ın forvete transfer etmek istediği Modeste'de son durum belli oldu. Bafetimbi Gomis'i 6 milyon Euro'ya sattıktan sonra yerine bonservisi elinde bulunan Modeste'yi almak isteyen Galatasaray, yıldız oyuncu ile yıllık ücrette anlaştı. Sarı kırmızılı yönetim Fransız golcü ile imza parası konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. 

BİP Spor'un haberine göre; Galatasaray, bonservisi elinde bulunan 30 yaşındaki forvet Anthony Modeste ile yıllık 3 milyon Euro ücret karşılığında anlaşma sağladı. Fransız golcü ile imza parası konusunda pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, yıldız oyuncuya 3 yılda 1+1+1 ödemeli 3 milyon Euro teklif etti. Modeste'nin menajeri imza parası olarak 5 milyon Euro'da diretirken, duruma göre NEF'in de devreye girebileceği belirtildi. Galatasaray, Modeste ile anlaşmazsa Everton forması giyen Oumar Niasse'yi gündemine alacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0