ÖZEL HABER | Feghouli için 13 milyon Euro!

Şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, teknik direktör Fatih Terim’in onayı doğrultusunda bazı isimlerle de yollarını ayırabilir. Geçtiğimiz sezon West Ham United’dan transfer edilen Sofiane Feghouli için transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Arap yarımadasından dikkat çekici bir teklif geldi; 13 milyon Euro!

Teknik direktör Fatih Terim’in hem gidenler hem de gelecek isimler için “sürprizler olabilir” dediği gelişmelerden birisi yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis için 10 milyon Euro’nun üzerinde teklifler alan Galatasaray’da teklif getiren bir başka isim Sofiane Feghouli oldu. Turkcell BiP-Spor’da yer alan habere göre Cezayirli yıldız oyuncu için Al-Hilal ekibi nabız yoklarken, yıldız oyuncuya da yıllık 5 milyon Euro’nun üzerinde teklif olduğu gelen haberler arasında.. Ancak edindiğimiz bilgiler doğrultusunda kulübümüz oyuncunun bonservisi için 15 milyon Euro talep ederken, Al-Hilal ekibinin geçen hafta Gomis için verdiği 13 milyon Euro değerindeki teklifi Feghouli için de önerdiği iddia ediliyor. Teknik direktör Fatih Terim’in geçtiğimiz gün Emre Akbaba transferi için yönetimle yaptığı görüşmede Belhanda, Feghouli ve Gomis için 10 milyon Euro üzerinde gelen tekliflerin kabul edilebilir olduğunu belirttiği iddia ediliyor.

Hatırlanacağı üzere Al-Hilal kulübü geçtiğimiz haftalarda Bafetimbi Gomis için 13 milyon Euro önermiş ancak Fransız yıldızı ikna edememişti. Al-Nasr kulübü ise Younes Belhanda için 11 milyon Euro teklif etmiş ancak Faslı oyuncuyu ikna edememişti. Sofiane Feghouli’nin sözleşmesinde “2019 yılından itibaren geçerli” serbest kalma maddesi (Avrupa kulüpleri için 5milyon Euro) yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0