ÖZEL | Ndiaye’nin menajeri İstanbul’a geliyor!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da hareketlilik devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında kulüp tarihinin rekor bonservis bedeliyle Stoke City kulübüne transfer olan Badou Ndiaye’yi kiralamak için temaslarını sürdüren Galatasaray yönetimi transferi sonuçlandırmak üzere.. Emre Akbaba’nın ardından Badou Ndiaye transferini de tamamlamak isteyen Mustafa Cengiz yönetimi önümüzdeki günlerde Senegalli oyuncunun menajeri ile İstanbul’da görüşecek. 


Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Stoke City’de geçiren ancak takımının Premier Lig’den küme düşmesine engel olamayan Badou Ndiaye, yeni sezonda Championship’te forma giymek istemediğini ve bonservisle olmasa bile kiralık olarak da Avrupa’da forma giymek istediğini yönetime bildirmişti. Eski oyuncusunu kiralamak isteyen Galatasaray ise öncelikle İngiltere’deki transfer döneminin kapanmasını, ardından da oyuncuyu Şampiyonlar Ligi faktörüyle kiralık olarak kadroya katmak istemişti. Uzun süredir Stoke City yönetimiyle temaslarını sürdüren Galatasaray yönetiminin, oyuncunun kiralanması için İngiliz ekibiyle bedelsiz olarak kiralamak için anlaşma sağladığı iddia ediliyor. Fatih Terim’in talebi doğrultusunda Ndiaye transferini tamamlamaya çalışan başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, transferi sonuçlandırmak için Senegalli oyuncunun menajeri William D’avilla‘yı görüşme için İstanbul’a davet etti. Galatasaray yönetimi oyuncuya yıllık 2.8milyon Euro önerirken, Senegalli yıldızın menajeri yıllık 3.5milyon Euro talep ediyor. Hafta içerisinde gerçekleştirilecek olan görüşmede tarafların orta yolu bularak anlaşma sağlanması ve transferin de sonuçlanması bekleniyor. 


Galatasaray’ın transfer sürecinde tıpkı Emre Akbaba transferinde olduğu gibi herhangi bir sponsorluk anlaşmasından yararlanıp - yararlanmayacağı merak ediliyor. Rusya’daki Dünya Kupası’nda milli takım forması altında beklentilerin uzağında kalan Badou Ndiaye’nin yeniden Galatasaray’a dönmek  istediği ve Şampiyonlar Ligi’nde kendisini göstererek transfer piyasasında değer kazanma düşüncesi transferin gerçekleşebileceğini gösteriyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0