Tarık Çamdal'dan yönetimi şoke eden yanıt

Galatasaray'da Tolga Ciğerci ile yolların ayrılmasının ardından gözler kadroda düşünülmeyen diğer isim Tarık Çamdal'a çevrildi. Yönetimin 600 bin Euro karşılığında sözleşmesini feshetmek istediği Tarık, bu teklifi reddetti.

Bip Spor'un haberine göre; Galatasaray'da Tolga Ciğerci ile yolların ayrılmasının ardından takımda düşünülmeyen Tarık Çamdal konusunda da önemli bir gelişme yaşandı. Galatasaray'da yönetim Tarık Çamdal ile sözleşmenin feshi için masaya oturdu. Sarı-kırmızılılar, Tarık Çamdal'a,' 600 bin € verelim, sözleşmeni feshet" önerisinde bulundu.

Galatasaray'dan 1 milyon 605 bin euro kazanan tarık Çamdal, "Bir kuruş inmem, paramı verirseniz giderim" dedi. Tarık Çamdal şu an için Galatasaray'da kaldı. 1 yıllık sözleşmesi kalan 27 yaşındaki oyuncu, resmi sitedeki takım kadrosunda da yer almıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0