Fatih Terim: Galatasaray mağlubiyetin de hakkını verecek..

Fatih Terim, Akhisarspor karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Deplasman fobisi diye bir şeyi kabul etmediğini söyleyen Terim, mağlubiyetin de hakkını vermek gerektiğini söyledi. Fatih Terim ayrıca penaltıcının Sinan olduğunu da belirtti.

HİÇ HOŞLANMIYORUM BUNLARDAN
Maç öncesi tedirginliğimi ifade etmiştim. Konsantrasyon eksikliğini düşünerek bunu söylemiştim. Rotasyon yapmadık ama kurgu değiştirdik. 18 üzerinden, penaltı noktası bölgesinden pozisyonlar da bulduk. Devre sonunda penaltı da kaçtı ama ikinci yarı için söylenecek bir şey yok. Hiç hoşlanmıyorum bunlardan.. Git-gel'leri sevmem. Bu tür olaylarla karşılaşmamak için de gerekeni yapacağız.

DEPLASMAN FOBİSİ OLMAZ
Bu deplasman fobisi olayını komik buluyorum. Koskoca Galatasaray'ın içi, dışı olmaz. Çim mi değişiyor, ne oluyor? Deplasman fobisi olamaz. Akhisar seyircisi bir şey mi yaptı? Gürültü her yerde var. Aşırı bir durum da yoktu. Ee! Neden korkuyorsun o zaman? Hiçbir mazaretimiz yok. 5 günde insan kendini en iyi şekilde hazırlamış olur. Yarın Porto'dan gelip, Antalya'da 3 gün sonra oynayacağız. Eeee? Mağlubiyetler bazen hayır getirmeli, getirmezse götürür çünkü.. Senin konuşacak hiçbir şeyin yok. Mücadele etmeden, futbolun gereklerini sahada yapmadan hiçbir şey olmaz.

GALATASARAY MAĞLUBİYETİN HAKKINI VERECEK
Allah nasip ederse bunları halledeceğiz. Ocakta, şubatta halledeceğiz. Her şey Allah'ın izniyle devam eder. Ben her şeyi kabul ederim. Rakibe de saygı duyarım, tebrik ederim ama Galatasaray mağlup olurken, mağlubiyetin de hakkını verecek.

PENALTICIMIZ BELLİ
Koca Galatasaray takımı ufak tefek mazaretlere sığınmayacak. Rotasyon değil bu çünkü. kurgu değişikliğidir. 'Sadece Eren'in üzerine gidersek orada başka alternatif olmaz' diye düşündük. 5 gün geçti aradan... 'Buradan ders alacağız' gibi klişe lafları sevmem. Penaltıcımız belli. Sinan eline almış topu. 'Ben atayım' demiş, o da vermiş. Hakemi de tebrik ederim iyi maç yönetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0