Forvet için yeni aday Diagne!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna mutlaka bir forvet transferi yapmak isteyen Galatasaray'da yeni hedef belli oldu. İmparator Fatih Terim, bu sezona Kasımpaşa ile fırtına gibi bir giriş yapan Diagne'yi istiyor. Yönetimin Diagne için devre arasını beklemeden teklif yapacağı öğrenildi.

A Spor'un haberine göre; Kasımpaşa'nın geçen sezon Çin'den bedava getirdiği Diagne'yi çok beğenen Fatih Terim'in scout ekibinden oyuncuyu takip etmelerini istediği öğrenildi. Diagne için Galatasaray'ın scoutları, İstanbul'daki hayatı, idman istatistikleri, takım arkadaşlarıyla uyumu gibi pek çok konuda bilgi topluyor. Toplanan bilgiler olumlu olursa devre arası beklenmeden Kasımpaşa yöntemin teklif yapılması kararı alındı.

GALATASARAY'I DA BOŞ GEÇMEDİ
Lige müthiş bir başlangıç yapan Diagne, ilk 5 maçın 5'inde de 90 dakika sahada kaldı. Başakşehir ve Sivas'a 2'şer, Rize, Ankaragücü ve Galatasaray'a ise birer gol kaydetti. 1.93 boyundaki 26 yaşındaki yıldızın, Kasımpaşa ile 2022 yılana kadar sözleşmesi bulunuyor. Diagne, geçen sezon da Kasımpaşa formasıyla 17 maçta 12 gole imza atmıştı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0