Transfer için çare Belhanda!

Geçtiğimiz sezon Dinamo Kiev kulübünden transfer edilen ve gösterdiği performansla tartışmaların gündemin ilk sırada yer alan Younes Belhanda bilindiği üzere sezon öncesi kendisine gelen bazı teklifleri redetmiş, transferin son günü Nice'ten gelen bedelsiz kiralama teklifini de yönetim kabul etmemişti. Galatasaray'dan yıllık yaklaşık 4 milyon Euro net kazanç elde eden Faslı oyuncu, ara transfer döneminde teklif gelmesi halinde gönderilecek isimler arasında listenin ilk sıralarında yer alıyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; forvet pozisyonunda Eren Derdiyok'tan başka alternatifi olmayan Galatasaray ara transferde golcü takviyesi düşünüyor. Ancak sarı-kırmızılı kulüp FFP kuralları gereği bonservis harcaması yapabilmesi için oyuncu satmak zorunda.. Ara transferde bonservis veya kiralama ücreti ödeyerek yapılabilecek olası santrfor takviyesi için Galatasaray'da tek yol menajerini değiştiren Belhanda'nın satılması olduğu belirtildi. Bir diğer alternatif ise, bonservis bedeli olmayan oyuncular ve yaz transfer döneminde de gündeme gelen Anthony Modeste

Galatasaray'da yönetim ve teknik heyetin ocak ayındaki umudu Younes Belhanda. Yıldız oyuncunun Avrupa arenasında piyasa yapmasını bekleyen sarı-kırmızılı yetkilileri Belhanda konusunda sevindiren bir diğer gelişme de yeni bir menajerle anlaşmış olması.. Ndiaye ve Onyekuru'yu sezon başında Galatasaray'a getiren, Fenerbahçeli oyuncu Giuliano'yu ise 10.5 milyon Euro'ya Suudi Arabistan'a götüren William D'Avila artık Belhanda'nın menajeri.. Sarı kırmızılı kulüp, satış için D'Avila'nın ilişkilerine güveniyor ve iyi bir rakam getirmesi halinde Belhanda'nın satışına onay vererek yapılması planlanan forvet transferinin buradan finanse etmek istiyor! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0