Garry Rodrigues formasına kavuşuyor!

Geçen sezon 9 gol ve 11 asistlik performansıyla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Garry Rodrigues tabir-i caizse sahalara geri dönüyor. Gösterdiği performansla şampiyonluk yolunda öne çıkan ve yazın bir çok Avrupa kulübünün ilgisini çeken Garry Rodrigues milli aranın tamamında takımla birlikte çalışırken, Kasımpaşa maçında da formasına kavuşacak.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; bu sezon sakatlığı nedeniyle 4 haftada sadece 76 dakika forma giyebilen yıldız futbolcu liglere verilen milli arada yüzde yüz hazır hale geldi. Milli arayı özel çalışmalarla tamamlayan hücum oyuncusu gösterdiği performansla da teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik direktör Fatih Terim, Trabzonspor maçının son bölümünde şans verdiği Rodrigues'i Kasımpaşa önünde ilk 11'de oynatacak. Böylece deneyimli teknik adamın hücumdaki iki kozu Rodrigues ve Onyekuru birlikte oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0