N'Jie'ye Fatih Terim'den veto!

Marsilya forması giyen 25 yaşındaki forvet Clinton N'Jie, yaz transfer döneminde Fatih Terim tarafından veto edildiği ortaya çıktı. Kamerunlu golcü Sporting CP ile sağlık kontrolünden geçtikten sonra transferi gerçekleşmemiş ve Marsilya'ya geri dönmüştü. Fransız ekibi ise son ana kadar onun takımdan ayrılması için çaba sarf etti ancak bunda başarılı olamadı.

SİVASSPOR OLMADI, GALATASARAY'DA VETO YEDİ
France Football'un haberine göre; N'Jie için en istekli kulüp Süper Lig takımlarından bir diğeri Sivasspor'du. Fransız ekibi oyuncunun maaşının (net 1.5 milyon euro) üçte birini karşılamayı öneren Anadolu ekibinin teklifine olumsuz yanıt verdi. Fransız ekibinin yetkili menajerleri tarafından N'Jie transferin son günlerinde Gomis'in yerine bir forvet arayan Galatasaray'a da önerildi ancak teknik direktör Fatih Terim, profiline uymayan 25 yaşındaki oyuncuyu veto ettiği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0