İmparator'un planları orta saha üzerine!

Süper Lig'e üçte üç yaparak başlayan ancak milli ara öncesinde Trabzonspor deplasmanında ağır bir yenilgi alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim milli arada kurmaylarıyla toplantı üzerine toplantılar yapıyor. Deneyimli teknik adam transfer döneminde hücuma istediği takviyelerin yapılamamasına karşın takımın orta sahadaki gücünü kullanarak takımın gerek hücumda, gerekse savunmadaki açıklarını kapatmaya çalışacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim yeni sezona dair tüm planlarını titizlikle yapıyor. Tecrübeli teknik adam, transfer dönemi sonrası kadro yapısında güçlü bir orta saha kurarak geleneğini de devam ettirdi. İmparator, Galatasaray’daki 4. döneminde yine orta sahaya önemli takviyeler yaptı. Daha önce 1996-2000 ve 2011-13 yılları arasında kazanılan başarılarda Terim’in ünlenen orta sahaları öne çıktı. 96-2000 arası UEFA Kupası’na kadar giden yolda Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Tugay Kerimoğlu ve Suat Kaya gibi isimlerden güçlü bir orta saha kurulmuştu. 2011-13 arasında da Felip Melo, Hamit Altıntop ve Selçuk İnan gibi başarılı isimlerle orta saha canlı tutulmuştu. 

Bu sezon başında da yeniden Devler Ligi sahnesine dönecek olan Fatih Terim’in takımı Fernando, Emre Akbaba ve Badou Ndiaye gibi isimlerle yeni bir yapılanmanın içine girdi. Sezonun kalan kısmında orta alanda bu üçlüyle oynamayı düşünen İmparator, takım içerisinde yaşanılan sıkıntıları da bu üçlünün yüksek oyun profiliyle çözmeyi planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0