Yeni prens Yunus Akgün!

Yeni sezon öncesinde kadrosunda ciddi bir revizyona giden ve bir çok isimle yollarını ayıran Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in planları arasında yer alan Yunus Akgün, teknik heyetin üzerine titrediği isimlerin başında geliyor. Geçtiğimiz sezon sakatlıklarından dolayı U21 ve U19 takımında pek fazla forma giyemeyen ve sezonun son bölümünü oldukça başarılı geçiren Yunus, teknik heyetin planlarında bir adım öne çıkıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı takım ligde yeniden bir yapılanma ve transfer planıyla yola çıkarken genç bir isim gündeme girdi. Galatasaray altyapısından yetişen Yunus Akgün hem sezon öncesi kampı hem de lig maçlarında kadroya girerek adından söz ettirdi. Sezon başında kamp kadrosunda yer alan ve gösterdiği performansla camiayı heyecanlandırmayı başaran genç oyuncu, ikinci kaleci İsmail Çipe ve stoper Ozan Kabak'tan sonra A takım rotasyonunda yer alan üçüncü isim oldu.

Sezon öncesi Süper Kupa maçında takım 1-0 yenik durumdayken oyuna giren Yunus Akgün, ligin 3.haftasında da iç sahada 6-0 kazanılan Alanyaspor maçında da oyuna girer girmez yaptığı asistle dikkat çeken 18 yaşındaki yıldız, teknik direktör Fatih Terim’in en çok üzerine titrediği isimlerin başında geliyor. Genç yıldızlara karşı özel ilgisi her zaman olan Terim’in yeni bir solak oyuncu yetiştirmesi de dikkat çekiyor. Daha önceki dönemlerinde Emre Belözoğlu ve Emre Çolak gibi orta sahaları altyapıdan çıkaran Terim, bu sezon başında da Yunus Akgün’le bu geleneği bozmamış oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0