Forvet transferi için rota Çin Pazarı!

Geçtiğimiz sezonun en golcü ismi Bafetimbi Gomis ile yolları ayırdıktan sonra takıma istenilen forvet transferini gerçekleştiremeyen ve Anthony Modeste transferinden de hukuki tehlikelerden dolayı vazgeçen Galatasaray'da gündemin bir numaralı maddesi şimdiden belli.. Ocak ayında forvet rotasyonuna mutlaka bir takviye yapmaya hazırlanan Galatasaraylı yetkililer, teknik heyetin raporu doğrultusunda gözünü Çin Ligi'ne çevirdi!

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; forvet transferini devre arasına bırakan Galatasaray, öncelik olarak imza aşamasına geldiği yıldız oyuncu Modeste'nin durumunun açıklığa kavuşmasını bekliyor. Finansal Fair Play yüzünden oyuncu satamadan bonservis harcaması yapamayacak Galatasaray yönetimi, bu nedenle de gözünü Çin pazarına çevirdi. Çin Ligi'nde forma giyen üç yıldızın Ocak ayında kulüpleri ile sözleşmeleri sona eriyor. Guangzhou Evergrande'den Brezilyalı Alan, Shandong Luneng'den İtalyan Graziano Pelle, Beijing Guoan'dan İspanyol Jonathan Soriano devre arasında boşa çıkacak ve Aslan'ın bonservis ödemeden alacağı forvet adayları olarak öne çıkıyor.

33 yaşındaki Pelle ve Soriano'nun teknik direktör Fatih Terim'in listesinde alternatif isimler olduğu, ancak 1989 doğumlu Brezilyalı forvet oyuncusu Alan'ın öne çıktığı iddialar arasında yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0