"İyi bir kimya yakaladık"

Kaptan Göksenin Köksal ve oyuncumuz Can Korkmaz da moral yemeğinde açıklamalarda bulundu. Takımda güzel bir uyum yakaladıklarını söyleyen oyuncularımız Salı günü oynanacak Andorra maçına taraftarları beklediklerini söylediler.

GÖKSENİN KÖKSAL
“Salı günü Andorra’ya karşı çok önemli bir maça çıkacağız. Kendi seyircimizin önünde kazanacağımızı düşünüyorum. Onları desteğe davet ediyorum. Sezon öncesinde çok güzel bir birliktelik yemeğinde bir araya geldik. Biz Ege Arar ile milli takımdan yeni döndük, takımla birlikte çalışmaya yeni başladık ama takımda şu an çok pozitif bir enerji var. Adaptasyon sürecinin kısa sürdüğünü söyleyebilirim.”

CAN KORKMAZ
“Güzel bir hazırlık süreci geçirdik. Takımla birlikte iyi bir kimya yakaladık. Bugün de hep birlikte güzel bir organizasyonda bir araya geldik. Salı günü herkesi destek olmaya davet ediyoruz. Sezona iyi başlamak çok önemli.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0