"Taraftarımızın desteği çok önemli"

Basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyeleri Ömer Cansever ve Erol Özmandıracı, erkek basketbol takımımızla sezon öncesi moral yemeğinde bir araya geldiler. Cansever ve Mandıracı organizasyonda sezona dair açıklamalarda bulundu ve dilekleri iletti.

ÖMER CANSEVER
“Sezon başlangıcında birbirimizi daha iyi tanıyalım ve daha farklı hareket edelim istedik, bunun için de bu organizasyonu planladık. Yeni sezonun Galatasaray basketboluna hayırlı olmasını diliyorum.”

EROL ÖZMANDIRACI
“Biliyorsunuz çok yeni bir takımız. Sezon başında bu takımı kurmaya başladığımızda iyi bir takım olacağımızı tahmin etsek de şu an beklentimizin üzerinde bir durum var. Bu kadronun başarılı olacağına inanıyoruz. Hazırlık döneminin sonuna doğru hep birlikte güzel vakit geçirelim, bir arada olalım, sohbet edelim istedik. Taraftarımızın desteği çok önemli. Onlar olmadan hiçbir şekilde başarıya ulaşamayız. Birlikte doldurabileceğimiz çok güzel bir salonumuz var. Beklentimiz salonun dolması ve kombine satışlarının hızlanması. Şu an desteğe ihtiyacımız var.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0