Karşıyaka Turnuvası'nda sahaya çıkıyoruz!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında başantrenör Ertuğrul Erdoğan önderliğinde çalışmalarını ilk hafta çalışmalarını Bolu'da sürdüren Galatasaray erkek basketbol takımı sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Pınar Karşıyaka'nın ev sahipliğindeki turnuvaya katılacak. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı hazırlık turnuvasında ev sahibi Pınar Karşıyaka'nın yanı sıra Türk Telekom yer alacak.

İzmir'de oynanacak olan hazırlık turnuvasında Pınar Karşıyaka'nın yanı sıra bu sezon lige yeni yükselen Ankara ekibi Türk Telekom'un da turnuvada yer alacağı resmi olarak duyurulurken, Galatasaray erkek basketbol takımı turnuva kapsamında 7 Eylül Cuma akşamı saat 17:30'da ilk olarak Türk Telekom ile karşılaşacak. Takımımız turnuvanın kapanış maçında 8 Eylül Cumartesi günü saat 17:00'de ev sahibi Pınar Karşıyaka ile karşılaşırken, İzmir valiliğinin aldığı karara göre müsabakalara Galatasaray taraftarı alınmayacak.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0