Manuel Fernandes: "İstanbul'da oynamak zor"

Lokomotiv Moskova'nın orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Galatasaray ile oynayacakları maçı değerlendirdi. Manuel Fernandes, İstanbul'da oynamanın zorluğuna vurgu yaptı.

"ZOR BİR MAÇIMIZ VAR"
Dinamo Moskova ile oynadıkları maçı değerlendiren Fernandes, "Zor bir maç oldu. Krychowiak'ın kırmızı kart görmesi işleri daha da zorlaştırdı. Ancak şimdi bir başka önemli ve zor bir maçımız var. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacağız" ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'DA OYNAMAK ZOR"
"Şampiyonlar Ligi'ne Smolov olmadan başlamaya hazır mısınız?" sorusunu yanıtlayan Portekizli yıldız, "Takımda önemli bir oyuncu olmadığında oynamak her zaman zordur. İstanbul'daki maç zaten zor olacak ancak Fedor olmadan daha da zor geçecek. Umarım takım olarak iyi bir performans sergileyebiliriz" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0