Martin Linnes'in menajeri açıkladı: İki teklif geldi!

Geçtiğimiz sezon Mariano'nun sakatlığı sonrasında formayı kapan ve gösterdiği performansla dikkat çeken Martin Linnes yeni sezonda Fatih Terim'in kadroda şans verdiği isimlerin başında geliyor. İmparator'un gelişiyle birlikte adeta form grafiği yükselen ve Beşiktaş maçında aşil tendonundan sakatlanmasına karşın fedakarlıktan kaçınmayan Linnes'in menajeri Jim Solbakken, transfer döneminde oyuncusuna teklif geldiğini ancak 26 yaşındaki oyuncunun teklifi geri çevirdiğini belirtti.

Sabah gazetesinde yer alan Mehmet Özcan imzalı haberde; Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi sona eren Norveçli oyuncu Martin Linnes'in menajerinden önemli bir transfer açıklaması geldi. Selçuk İnan, Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok'un yanı sıra yabancılardan Martin Linnes'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 950 bin Euro garanti ücreti ile sarı-kırmızılı takımın en az kazanan oyuncularından olan Norveçli sağ bek, kariyerine Galatasaray'da devam etmek istiyor. 26 yaşındaki Martin Linnes'in menajeri Jim Solbakken gazeteye yaptığı özel açıklamada "Martin'e yazın İngiltere Premier Ligi'nden ve İspanya'dan iki ciddi teklif geldi ancak Martin Galatasaray'da kalmak istediği için gelen teklifleri reddetti. Yakında Martin için Galatasaray yönetimi ile konuşacağız. Neler olacağını göreceğiz." ifadelerine yer verdi.

Martin Linnes geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 20 maçta forma şansı buldu ve bu karşılaşmalarda 3 asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0