Nazlı Bircan Gökdemir resmen Galatasaray'da!

Marina Maljkovic ile yollarını ayıran ve yardımcı antrenör Efe Güven'i baş antrenörlüğe getirerek yeni sezonda daha düşük bir bütçe ve mütevazi bir kadroyla yapılanmaya giden Galatasaray kadın basketbol takımı geçtiğimiz sezon Adana ASKİ'de forma giyen Nazlı Bircan Gökdemir'i kadrosuna kattı. 1.95 boyundaki 28 yaşındaki oyuncu pota altında görev yapıyor. 

Geçtiğimiz sezon ligi son sırada tamamlayarak küme düşen Adana ASKİ bünyesinde yer alan 1991 doğumlu Nazlı Bircan Gökdemir, genel itibariyle takımının rotasyon oyuncularından birisi oldu. Adana ekibinde 17 maçta süre bulan ve kenardan gelerek maç başına ortalama 4.5 dakika sahada kalan Nazlı bu kısıtlı sürelerde 1.2 sayı - 0.9 ribaund ortamalarını elde etti. Kariyerinde daha önce Kayseri KASKİ, Altay Konak Belediyesi, Edremit Gürespor, Tarsus Belediye, Çankaya Üniversitesi, Samsun Canik Belediye ve Osmaniyespor gibi takımlarda mücadele eden Nazlı Bircan kariyerinde daha önce 2011/12, 2012/13 ve 2013/14 sezonlarında Avrupa Kupaları tecrübesi yaşamıştı.

FCN Blog ailesi olarak Galatasaray kadın basketbol takımının yeni transferi Nazlı Bircan Gökdemir'e hoşgeldin diyor ve sarı-kırmızılı forma altında başarılara imza atmasını temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0