ÖZEL | Ayberk Olmaz: Burada oynamak mutluluk veriyor.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın düzenlediği medya gününde Ayberk Olmaz, sitemize özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da olmanın mutluluk verdiğini belirten Ayberk, Eurocup'ta sonuna kadar gitmek istediklerini de belirtti. Ayberk Olmaz'ın açıklamaları şu şekilde... 

Geçen sezon İstanbul BBSK'da gösterdiğin performansın ardından Ertuğrul Erdoğan ile beraber Galatasaray'a geldin. Teklif geldiğinde neler hissettin?
Galatasaray büyük bir camia, burada oynamak mutluluk veriyor. Ertuğrul abiyle birlikte olmak ayrıca mutlu etti çünkü iyi anlaştığım bir koç. Menajerimle de görüştükten sonra tabii ki de kabul ettik teklifi.

Bu sezon Galatasaray'da hedeflerin neler?
Yeni bir takımız, herkes çok genç. Bu takım birlikte çok iyi bir adaptasyon süreci geçirdi. Çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Hep beraber elimizden geleni yapacağız. Özellikle Eurocup'ta sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz. Bakalım ligde de neler olacak bilemiyorum. Türkiye Ligi çok zor bir lig. Avrupa'dan belki daha zor bir kulvar, en iyi liglerden biri. Elimizde geleni yapacağız.

Hazırlık döneminde iyi istatisikler yakaladığın maçlar oldu. Ertuğrul Erdoğan ile bu sezon takımda alacağın rol hakkında konuştunuz mu?
Tabii ki konuştuk. İBB ile kıyasladığımız'da her sezon git gide rolüm, üzerimize düşen görevler arttı. Bu sezon da zaten buraya gelirken de konuştuk. Burasının daha büyük bir camia olduğunu, İBB gibi olmayacağını farkındayım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Git gide sürelerimi de arttırmaya çalışıyorum, daha verimli olmaya çalışıyorum.

Milli takımda altyaş kategorilerinde Ömer Uğurata ile çalışmıştınız. Bu sezon yeniden birliktesiniz. Senin gelişimin açısından Ömer hocanın ne gibi faydaları oldu?
Ömer Hoca çalışmayı çok seviyor. Milli takımda da U16'dan beri birlikteyiz. Bütün yazlarımız hep beraber geçti neredeyse. Bizim gelişimimize önemli bir katkısı oldu. Benim burada olmamdaki sebeplerden birisi de odur, milli takımda bana kattıkları. 

                                                                            ***
                                                      FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
                                           KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Röportaj: Can Bedel
Düzenleme: Can Bedel

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0