ÖZEL | Serkan Aydın: Şu anda durumlar oldukça iyi.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın düzenlediği medya gününde genç oyuncumuz Serkan Aydın, sitemize özel açıklamalarda bulundu. Sağ dizindeki sakatlıktan dolayı fizik tedaviye başladığını belirten Serkan, bu sezon takımca iyi şeyler yapacaklarını da belirtti. Serkan Aydın'ın açıklamaları şu şekilde... 

Sağ dizinden talihsiz bir sakatlık geçirmiştin ve geçtiğimiz günlerde de başarılı bir operasyon geçirmiştin. Sakatlığının son durumu nedir? 
Üzerine basmaya başladım. Bugün fizik tedaviye de başlayacağım. Ortalama 1 aylık bir fizik tedavi süreci olacak. Sonrasında da inşallah takımla beraber çalışmalara devam edeceğiz. 

Bu sezon geçen yıla göre daha genç bir takımız ve senin de geçen sezona göre daha fazla süre alma şansın var. Bu bağlamda Ertuğrul Erdoğan ile bu konuda konuştunuz mu?
Ertuğrul Erdoğan ile her zaman konuşuyoruz ama bu konu hakkında henüz kendisiyle konuşamadık. Ben elimden geleni yapıyorum. Takımda zaten roller az, çok belli olmaya başladı. Bu sene inşallah biraz süre alıp, takımı daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Bu sene geçtiğimiz sezona göre takımca daha iyi şeyler yapmaya çalışacağız.

Galatasaray Basketbolu için çok önemli bir isim olan Tutku Açık yardımcı antrenör oldu. Tutku Açık ile iletişimini nasıl senin gelişimine ne gibi faydaları oluyor?
Tutku abi zaten bizim BGL antrenörümüz de oldu. 7-24 birlikte olacağız gibi duruyor. Şu sakatlık sürecinden sonra her şey belli olacak. Şu anda her gün özel olarak konuşuyoruz, özel idmanlar yapıyoruz. Şu anda durumlar oldukça iyi.

Son olarak geçtiğimiz sezona göre bu sezon kendini nasıl görüyoruz, kişisel gelişimin hakkında neler söylersin?
Geçtiğimiz sezon göre bir adım daha önde görüyorum kendimi.İnşallah bu sezon süreler alıp kendimi daha iyi gösterme şansım olacak. Bakalım hayırlısı artık.

                                                                             ***
                                                      FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
                                           KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Röportaj: Can Bedel
Düzenleme: Can Bedel

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0