Sedef Hacısalihoğlu ile yollar ayrıldı

Galatasaray, uzun süredir eleştirilerin odak noktasında olan Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü (CFO) Sedef Hacısalihoğlu ile yollarını ayırdı. Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Bafe Gomis'in ayrılmasının ardından forvet transfer edememesinin nedeni olarak Hacısalihoğlu gösterilmiş ancak sarı kırmızılı ekip daha sonra bu iddiaları yalanlamıştı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Kulübün CFO'su olarak görev yapan Sedef Hacısalihoğlu, yaptığı hesap hatası nedeniyle Galatasaray'ın forvet transferini gerçekleştiremediği suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Galatasaray Kulübü ise bu haberi yalanlamıştı ancak bugün itibariyle kendisiyle yollar ayrıldı. Hacısalihoğlu hatırlanacağı üzere, 2014 yılında Ünal Aysal'ın başkanlık döneminde görevinden ayrılmış ancak 6 ay sonra Duygun Yarsuvat yönetiminde tekrar eski görevine dönmüştü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0