Rotasyon yaptı, kafa karıştırdı!

Milli ara dönüşünde Süper Lig'de evinde Kasımpaşa karşısında sahadan 4-1'lik net skorla ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yaptığı büyük rotasyonla dikkat çekerken, aynı zamanda Salı günü oynanacak Lokomotiv Moskova maçı öncesinde adeta kafa karışıklığı yarattı. Deneyimli teknik adam, karşılaşmayı izlemeye gelen Moskova ekibinin antrenörünün notlarını yeniden düzenlemesini sağlarken, güçlü kadro rotasyonuyla da mesaj verdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik Direktörü Fatih Terim yine şapkadan tavşan çıkardı. Kasımpaşa maçı öncesi herkes forvette kimin oynayacağını konuşsa da onun planlarının bambaşka olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor hezimetini bir kenara yazan deneyimli çalıştırıcı, hiç çekinmeden Mariano'nun yerine Linnes, Maicon'un yerine Ozan Kabak, Fernando'nun yerine Donk, Onyekuru'nun yerine de Sinan'ı sahaya sürdü. Terim, hem 4-1'lik galibiyete ulaştı hem de takımda hiç kimsenin yerinin garanti olmadığını gösterdi

Kasımpaşa karşılaşmasında çeşitli nedenlerden dolayı takımın yıldızları Mariano, Maicon, Fernando ve Onyekuru'yu yedek bırakan tecrübeli teknik adam, Linnes, Ozan Kabak, Donk ve Sinan tercihleriyle takım içi forma rekabetini en üst seviyeye taşıdı. Bu durum Galatasaray'ı izlemek için İstanbul'a gelen Lokomotiv antrenörü Oleg Pashinin'in de kafasını karıştırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0