Aile olgusu teknik heyeti memnun etti!

Süper Lig'e üçte üç yaparak 9 puanla başlayan ancak Trabzonspor karşısında ağır bir yenilgi alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in milli araya dair planları neredeyse kusursuz işledi. Deneyimli teknik adamın lige verilen ara içerisinde özellikle üzerinde durduğu aile ortamı, hem saha içinde hem de saha dışında başarıyla sağlandı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; iki hafta önce Galatasaray'ın Trabzon deplasmanında aldığı ağır yenilgi ve ortaya konulan kötü futbol endişe yaratmıştı. Ancak teknik direktör Fatih Terim'in öğrencileri, milli arayı çok iyi kullanarak takımın yeniden ayağa kalkmasını sağladı ve Aslan yeniden kükredi! İşte Cimbom'da kısa bir süre içinde yaşanan değişimin röntgeni..

1) AİLE ORTAMI
Saha içinde birlikte hareket eden sarı-kırmızılı takım, saha dışında da aile gibi… Çarşamba Florya'daki barbekü partisine katılan futbolcu eşleri, Kasımpaşa maçına toplu halde geldi ve yan yana oturup, takıma destek verdi. Kasımpaşa karşılaşmasında Trezeguet'ye bir pozisyonda geçit vermeyen Ozan Kabak'a ağabeylerinin tebriğe koşması ve Emre Akbaba'ya faul yapılan pozisyonda takım halinde tepki gösterilmesi Terim'i galibiyetten daha çok mutlu etti. Çünkü bu, takımda aile ortamının oluştuğunun en büyük göstergesiydi.

2) EKSİKLER GERİ DÖNDÜ
Ndiaye milli arada istenilen fiziksel seviyeye geldi. Sakatlıklarını atlatan Serdar Aziz savunma tandemini, Garry Rodrigues ise hücumu toparladı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova karşılaşması için dinlendirilen Mariano ile Fernando'nun yokluğunu Linnes ve Donk ikilisi hissettirmedi. Maicon'un sakatlığında Ozan Kabak'a formayı veren tecrübeli hoca, Türk futboluna bir genç daha kazandırdı. Maçın yıldızı olan Ozan, forma giymeye devam edecek.

3) TARAFTAR TAKIMINA SAHİP ÇIKTI
Aslantepe'de Terim'in yüzünü güldüren bir başka faktör de taraftarlardı. 36 bin civarındaki sarı-kırmızılı taraftar, Cuma günü iş çıkışı olmasına rağmen tribünlere koşarak takımına 90 dakika boyunca destek verdi ve farklı galibiyette pay sahibi oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0