Younes Belhanda'ya son gün teklifi!

Transfer döneminin son günü genel itibariyle Avrupa'da oldukça hareketli geçerken, Galatasaray'da da önemli bir teklif geri çevrildi. Transferin son saatlerinde kadrosuna mutlaka bir forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'a yıldız oyuncusu Younes Belhanda için eski kulübü Nice'ten teklif geldi. 

Yahoo Sport France'da yer alan habere göre; Belhanda'nın geçen sezon formasını giydiği Fransız ekibi Nice, yıldız oyuncuyu transferin son gününde kadrosuna kazandırmak için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Belhanda'yı bir kez daha kiralamak isteyen Nice kulübü, kiralama bedeli olarak da 2 milyon Euro teklif etti ancak Galatasaray yönetimi bu teklifi redetti. Transfer dönemi içerisinde de gelen bir takım teklifleri rededen Galatasaray yönetimi yıldız oyuncunun fiyatının minimum 10 milyon Euro olduğunu dile getirmişti.

Son olarak Alanyaspor maçında sergiledeği performansla büyük takdir kazanan 28 yaşındaki Faslı futbolcu, geçtiğimiz sezon başında teknik direktör Igor Tudor döneminde Dinamo Kiev'den bonuslar dahilinde toplam 10 milyon Euro'ya transfer edilmişti. Galatasaray forması altında bugüne kadar 39 resmi karşılaşmaya çıkan Younes Belhanda bu karşılaşmalarda 3 gol - 12 asistle takımına katkı sağladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0