7DAYS EuroCup | İçeride ilk mağlubiyet..

Galatasaray, EuroCup'ın 4.haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda AS Monaco'yu ağırladı.Yenilmez Armada, müthiş bir heyecana sahne olan maçta rakibine 85-86 mağlup oldu ve EuroCup'ta evinde ilk kez yenilgi yaşadı. Maçın öyküsü şu şekilde..

Galatasaray maça Tai Webster-Göksenin-Aaron Harrison-Arapovic-Auguste beşiyle başlarken ilk çeyreğe damga vuran isim kaydettiği 14 sayıyla Aaron Harrison oldu ve takımımız ilk çeyreği 25-22 önde kapattı. İkinci çeyreğe yine Harrison'dan bulduğu 3 sayılık basketle başlayan Galatasaray, çeyrek boyu savunmada konsantrasyon kaybı yaşayınca skor üstünlüğünü kaybetti ve ilk yarı
41-41'lik eşitlikle tamamlandı.

3.çeyrek Needham ile takımımız arasında 3 sayı düellosuna sahne oldu. AS Monaco'nun Needham ile bulduğu sayılara Webster, Klobucar, Hayes ve Arapovic'in 3 sayılık basketleriyle karşılık versek de son çeyreğe 62-65 yenik durumda girdik. 4.çeyrekte Emir Gökalp hücumda yaptığı asistler ve bulduğu sayılarla oyuna ağırlığını koyunca oyuna yeniden ortak olduk. Maçın son 5 dakikasına girilirken Emir oyundan alınınca, hücumda ritmimizden uzaklaştık ve AS Monaco 8 sayılık seriyle 77-84 öne fırladı ve Ertuğrul Erdoğan'a molayı aldırdı. Mola sonrası sahaya müthiş dönen Yenilmez Armada bitime 10 saniye kala Klobucar'ın 3 sayılık basketiyle 85-84 öne geçse de Lazeric Jones'a engel olamadı ve AS Monaco skorda yine öne geçti: 85-86. Son hücumda Klobucar ters turnikeyi kaçırınca maç 85-86'lık skorla AS Monaco'nun galibiyetiyle sonuçlandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0