Fatih Terim: Neden olmasın?

İmparator Fatih Terim, Schalke maçı öncesi UEFA'ya açıklamalarda bulundu. İmparator, Schalke maçını değerlendirmenin yanı sıra birçok konu hakkında samimi cevaplar verdi.

"UNUTULMAZLARIMIN ADRESİ GALATASARAY
"Gönülden bağlı olduğum, ait hissettiğim, kendimi ve yaşadıklarımı tanımlayan ve en önemlisi unutulmazlarımın adresi Galatasaray. Söz konusu Galatasaray olduğunda mantık devre dışı kalıyor. Mantık devrede olsaydı yaşadıklarımın çoğu olmayabilirdi.İsteğim de hep tek ve net: Daha evvelkilerin üzerine çıkmak, yenileri eklemek."

"GALATASARAY BAŞARILARI İLE AYRIŞAN BİR MARKA"
"Şampiyonlar Ligi seviyesi, bambaşka bir seviye. Galatasaray, Türkiye futbol tarihinde Avrupa'daki konumlanması ve geçmiş başarıları ile ayrışan bir marka. O nedenle varlığını bu ligde sürdürmeye devam etmeli ve her sene üstüne koymalıdır."

"TARAFTARIMIZLA GALATASARAY'I KOYDUĞUMUZ YER FARKLI DEĞİL"
"Galatasaray, UEFA cezası nedeniyle bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde rakipleriyle eşit şartta rekabet etmeyecek. Bugünkü imkanlarımızla hazırlanacağız. Hedefleri teker teker değerlendirmek lazım. İlk hedefimizi gruptan çıkmak olarak koyalım, sonrasına bakarız.Taraftarların hazırladıkları videoları, yaptıkları yorumları takip ediyorum. Hissettiklerini biliyorum, duygularını paylaşıyorum. Yaşamlarında Galatasaray'ı koydukları yer, benimkinden farklı değil."

"SCHALKE GÜÇLÜ VE KÖKLÜ BİR EKİP"
"Schalke, güçlü ve köklü bir ekip. Her zaman fark yaratan oyuncuları oldu. Kendilerine saygı duyuyoruz. Umarım 2 maç da geçen seferki gibi centilmence ve çekişmeli geçer. Hem oradaki vatandaşlarımızla hem de Schalke'deki dostlarla bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz."

Şampiyonlar Ligi'nde atılan en güzel gol?
Fatih Terim: "Cristiano Ronaldo'nun çeyrek finalde Juventus'a attığı olağanüstü röveşata. Yakın tarihimizin en önemli gollerinden biri."

Şu anda Şampiyonlar Ligi'nde oynayan oyunculardan bir tanesiyle aynı dönemde yan yana oynama şansınız olsa, kimi seçerdiniz?
Fatih Terim: "Hiç fazla düşünmeden Messi."

Hikayeniz filme çekilmiş olsa, hangi aktör sizi oynasın isterdiniz?
Fatih Terim: "Robert De Niro derdim."

'Benim bir hayalim var' deyip bir eksik parçadan bahsetmiştiniz. Şampiyonlar Ligi'ni mi kast etmiştiniz?
Fatih Terim: "Buna iki kelimelik bir cevap vereyim: Neden olmasın?"

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0