Efe Güven: Zamanla çok daha iyi olacağız.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, EuroCup Women ilk hafta mücadelesinde Niki Lefkada karşısında aldığı 81-61'lik galibiyetin ardından başantrenörümüz Efe Güven açıklamalarda bulundu. Zamana ihtiyaçlarının olduğunu belirten Efe Güven, takımın daha da gelişeceğini belirtti. Efe Güven'in açıklamaları şu şekilde...

ZAMANLA ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ
İlk Avrupa maçından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. 2,5 periyot istediğimiz oyunu ve oyun planını sergileyemedik. Sonrasında savunmadan aldığımız enerji ile maçı kazanmasını bildik. Bugün hücum anlamında da ufak bir kımıldanma oldu. Elimizdeki oyuncu grubundan en iyisini almaya çalışıyoruz. Onlar da iyi niyetle ellerinden geldiği kadar mücadele ediyorlar. Zor bir fikstürle başladık. Daha önce de söylemiştim zamana ihtiyacımız var ve zamanla çok daha iyi olacağız. Genç oyuncularla oynadığımız için onlar geliştikçe takımımız da gelişecek. Hafta sonunda Fenerbahçe derbimiz var. Yarınki idmanla beraber maça hazırlıklara başlayacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0