EuroCup Women | Sarayın Sultanları galibiyetle başladı!

Geçtiğimiz sezon Eurocup Women'da şampiyon olan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, son şampiyon unvanıyla çıktığı ilk maçta Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Niki Lefkada ile karşılaştı. Sarayın Sultanları baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 81-61 gibi farklı bir skorla kazandı ve Eurocup Women'a galibiyetle başladı.

Galatasaray karşılaşmaya Moriah Jefferson - Işıl Alben - Farhiya Abdi -Victoria Macaulay - İnci Güçlü ilk beşiyle başladı. Başa baş bir mücadeleye sahne olan ilk çeyreği Galatasaray, 21-18 önde kapattı. İkinci çeyrekte vitesi arttıran Sarayın Sultanları, Moriah Jefferson ve Victoria Macaulay'ın etkili oyunuyla farkı açtı ve ilk yarıyı 38-30 önde kapattı. Karşılıklı sayılarla geçen üçüncü çeyrekte Galatasaray, rakibinin geri dönmesine izin vermedi ve son çeyreğe 59-50 önde girdi. Son çeyrekte sahaya ezici bir oyun koyan Galatasaray, aradaki farkı gittikçe açtı ve sahadan 81-61 gibi çok farklı bir skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla takımımız Eurocup Women'a galibiyetle başladı. 

Takımımızda Moriah Jefferson ve Victoria Malacuay 21’er sayıyla en skorer isimler olurken, Sinem Ataş 10 çift haneli skora ulaşan bir diğer oyuncumuz oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0