UEFA Gençlik Ligi | Schalke'yi mağlup ettik!

Galatasaray U19 takımı, UEFA Gençlik Ligi üçüncü maçında Schalke 04'ü konuk etti. Grupta oynadığı ilk iki maçta bir beraberlik ve bir mağlubiyet alan Galatasaray, sahasında Schalke'yi Atalay Babacan(2) ve Mutlu Doğan Aksu'nun attığı gollerle 3-0 mağlup etti ve gruptaki puanını 4'e yükseltti. 

Galatasaray karşılaşmaya Batuhan Şen, Süleyman Luş, Ogün Çalışkan, Gökay Güney, Emirhan Civelek, Abdussamed Karnucu, Atalay Babacan, Mutlu Doğan, Fırat Güllü, Recep Gül ve Ali Yavuz Kol ilk onbiriyle başladı. Maça iyi başlayan Galatasaray, ilk yarıda oyun üstünlüğüne sahip oldu. İlk yarının sonunda 45. dakikada Mutlu'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Atalay Babacan, tekte güzel vurdu ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Porto deplasmanında da attığı golle takıma 1 puanı kazandıran Atalay, Schalke karşısında da şık bir gole imza attı. İlk yarıda başka gol olmadı ve Galatasaray soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İlk yarının sonunda Atalay Babacan'ın attığı golle soyunma odasına 1-0 önde giren Galatasaray, ikinci yarıya skorun da verdiği moralle iyi başladı. 69. dakikada sahneye yine Atalay Babacan çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. Recep Gül'ün ara pasında sağdan bindiren Atalay Babacan, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Atalay düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderi ve skoru 2-0'a getirerek takımımızı iyice rahatlattı. Skorun verdiği rahatlıkla oyunun üstünlüğünü iyice ele alan Galatasaray, 83. dakikada Mutlu Doğan Aksu'nun attığı golle farkı 3'e yükseltti. Orta sahada topla buluşan Metehan Mertöz dikine doğru hareketlendi, ara pasında Mutlu Doğan Aksu ceza sahasının sol çaprazında topla buluştu. Mutlu Doğan Aksu sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0'a getirdi. Karşılaşmanın son bölümünde 4. gole de yaklaşan takımımız, bu pozisyonda kaleciyi geçemedi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Schalke'yi 3-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla gruptaki ilk galibiyetini alan Galatasaray, puanını 4'e yükseltti. Grupta Lokomotiv Moskova'nın 7, Porto'nun 4, Schalke'nin ise 1 puanı bulunuyor 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0