A Takımımız, U21 takımını farklı geçti!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sezonunun dokuzuncu haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamında bugün U21 Takımı’mız ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşılaştı. A Takımımız, Maicon, Sinan Gümüş, Fernando, Ali Yavuz Kol ve Yunus Akgün'ün golleriyle sahadan 5-2 galip ayrıldı. U21 Takımımızın gollerini ise Serkan Sefil ve Ayhan Tuş kaydetti. 

A Takımımız, U21 Takımımız karşısında sahaya İsmail Çipe, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Ahmet Çalık, Ozan Kabak, Fernando Reges, Ryan Donk, Badou Ndiaye Sinan Gümüş, Yunus Akgün ve Muğdat Çelik ilk onbiriyle çıktı. Maça hızlı başlayan A Takımımız, 2. dakikada Maicon ile 1-0 öne geçti. 25. dakikada Sinan Gümüş ile farkı 2'ye çıkaran A Takımımız, 40. dakikada Serkan Sefil'in attığı gole engel olamadı. İlk yarının sonunda Fernando Reges'in attığı golle A Takımımız, devreye 3-1 önde girdi. Ali Yavuz Kol ve Celil Yüksel gibi genç oyuncuların şans bulduğu ikinci yarıda, U21 Takımımız 85. dakikada Ayhan Tuş'un attığı golle farkı 1'e indirdi. 88. dakikada genç oyuncumuz Ali Yavuz Kol, attığı golle skoru 4-2'ye getirirken, maçın son dakikasında Yunus Akgün attığı golle skoru belirledi ve A Takımımız sahadan 5-2 galip ayrıldı. 

Maç kadrosunda yer almayan Selçuk İnan ve Eren Derdiyok, günü kondisyonerler ve fizyoterapistler eşliğinde özel program dâhilinde çalışarak tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0