KBSL | Sarayın Sultanları sezonu mağlubiyetle açtı...

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'a konuk oldu. Savunmayı istediği gibi yapamayan, hücumda ise skor bulmakta zorlanan Sarayın Sultanları, sezonu mağlubiyetle açtı.

Karşılaşmaya Işıl Alben - Moriah Jefferson - Sinem Ataş - Monika Grigalauskyte - Victoria Macaulay beşiyle başlayan Sarayın Sultanları, ilk sayılarını Moriah Jefferson'un orta mesafe isabetiyle buldu. Boyalı alanı Macaulay ve Grigalauskyte ile iyi kullanan sarı kırmızılılar, ilk 2 dakikayı 6-3 önde geçti. Çeyreğin ilk yarısını 13-8 önde geçen Sarayın Sultanları, hücumda ritmini kaybedince sayı çıkarmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilk çeyreği 22-21 Galatasaray lehine geçildi. İkinci çeyreğe Alperi Onar ve Victoria Macaulay'ın üç sayılık basketleriyle başlayan takımımız, yakaladığı 5-0'lık seriyle 35-30 öne geçti. Çeyreğin son 4 buçuk dakikasına 40-40 eşitlikle girilirken, ilk yarı ise 46-48 Beşiktaş lehine tamamlandı. 

İkinci yarıya ilk yarıya başladığı beşten farklı olarak Sinem yerine İrem ile başlayan Sarayın Sultanları, ikinci yarıya Işıl Alben'in üç sayılık basketiyle başladı. Hücumda sayı bulmakta zorlanan takımımız, üçüncü çeyreğin ilk 3 dakikasını 49-55 geride geçti. Moladan Macaulay'ın sayısıyla dönen sarı kırmızılılar, hücumda tekrar tıkanınca fark Beşiktaş lehine 9'a kadar çıktı. Üçüncü çeyrek ise 61-71 Beşiktaş lehine geçildi. Son çeyreğe istediği gibi başlayamayan Galatasaray, 7-0'lık seriye engel olamayınca çeyreğin başında fark 17'ye kadar çıktı. Geri dönüşü sağlayamayan takımımız, mücadeleden 77-91 mağlup ayrıldı. 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0