BSL | Maçın sonunu yine getiremedik.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Anadolu Efes'e 70-73 mağlup olan Galatasaray, ligin ikinci haftasında Bahçeşehir Koleji'ne konuk oldu. Son periyotta Quino Colom'un etkili oyununa karşı koyamayan Yenilmez Armada, sahadan 83-78 mağlup ayrılarak bu haftayı da yenilgiyle kapattı.

Karşılaşmaya Webster-Göksenin-Harrison-Hayes-Ege ilk 5'iyle başlayan Galatasaray, televizyon molasına gidilirken skorda 9-13 olan taraftı. Moladan sonra Galatasaray'ın top kayıplarını değerlendiren Bahçeşehir 1.periyotu 21-18 üstünlükle tamamladı. İkinci periyoda Jaka Klobucar'ın orta mesafeden bulduğu 2 sayıyla başlayan ekibimiz, Erol Can ve Ayberk'in bulduğu 3 sayılık basketlerle skoru bir ara 23-26'ya getirse de devreye 44-37 geride girdi.

Galatasaray 3.periyotta skoru eritmekte zorlanırken rakibimizin Andy Rautins ile bulduğu 3 sayılık basket Ertuğrul Erdoğan'a molayı aldırdı. Mola dönüşü Harrison'ın oyuna ağırlığını koymasıyla farkı biraz eritsek de son periyoda girerken Bahçeşehir'in 58-55 üstünlüğü bulunuyordu. Son periyoda Zach Auguste'nin bulduğu 4 sayıyla başlayan Galatasaray skor üstünlüğünü ele aldı ve Koç Dedas'a molayı aldırdı. Molanın ardından Nigel Hayes ile 3 sayı üreten ekibimizde Göksenin, Colom'a tam saha baskı uyguladı ve rakibe kaybettirdiği topun ardından tüm sahayı koşarak basket faul almasını bildi. Bu süreden sonra Colom'a hiçbir şekilde önlem alamayan ekibimiz, 18 top kaybı yaptığı karşılaşmada Bahçeşehir Koleji'ne 83-78 mağlup oldu.

Takımımızın istatistikleri şu şekilde..


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0