Abdurrahim Albayrak: 1 puan aldık, daha kötüsü de olabilirdi..

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Bursaspor maçının ardından GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Şanssız sakatlıklar yaşadıklarını söyleyen Albayrak, böyle bir maçtan alınan 1 puanın önemli olduğunu vurguladı.

"SAKATLIKLAR HOCAMIZIN ELİNİ KOLUNU BAĞLADI"
"İlk yarıda şanssız sakatlıklar yaşadık. Sakatlıklar hocamızın elini kolunu bağladı. Allahtan ikinci yarıda aynı şanssızlığımız devam etmedi. 10 kişi de kalabilirdik. Bugün 1 puan aldık. Daha kötüsü de olabilirdi. Çok önemli bir maç öncesi 3 oyuncumuz sakatlık yaşadı. Büyük şanssızlık."

"ŞANSSIZLIĞIMIZ MİLLİ TAKIM ARASINDAN BAŞLADI"
"Şanssızlığımız milli takım arasından başladı. Milli takımdan bazı oyuncularımız sakat döndü. Sakat oyuncularımızın durumu ile alakalı sağlık ekibimiz ve hocamız açıklama yapacaktır. Futbolda bunlar var, kazanabilirsin de kaybedebilirsin de. Böyle bir maçtan 1 puan almak da önemliydi."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0