STSL | İç sahadaki galibiyet serisi sona erdi..


Galatasaray Süper Lig'in 9.haftasının açılış maçında evinde Bursaspor'u ağırladı. Bursaspor'un kaydettiği gole kadar sahada oldukça etkisiz bir performans çizen Cimbom, Eren'in kafasıyla eşitliği sağlasa da galibiyeti getirecek golü bulamadı ve sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. Karşılaşmada öne çıkan detaylar, istatistikler ve rakamlarla maçın analizi şu şekilde..

0: Ömer Bayram, 7 orta denemesinin hiçbirinde takım arkadaşlarını topla buluşturamadı.

0.2: Galatasaray, takım halinde bugün hiç ofsayta düşmedi.

1: Muslera, Aytaç'ın kullandığı penaltıyı kurtarsa da dönen topta Aytaç'a engel olamadı ve Bursaspor 1-0 öne geçti. Uruguaylı file bekçisi bu sezon ilk kez penaltı kurtardı, 5.haftada Diagne ve 6.haftada Güray'ın penaltılarına engel olamamıştı.

3: Galatasaray, maçın ilk 39 dakikasında 3 oyuncusunu sakatlık sebebiyle değiştirmek zorunda kaldı.

3.2: Rakip kaleye 10 şut denemesinde bulunan takımımız, bu şutların sadece 3'ünde isabet bulabildi.

5: Ozan Kabak, Bursaspor'lu oyunculardan tam 5 kez topu kaparak maçın en çok top kapan ismi oldu.

7: Bugün etkisiz bir görüntü çizen Garry Rodrigues, girdiği 13 ikili mücadelenin 7'sini kaybederek yarısından fazlasında başarısız oldu.

16: Galatasaray'ın ligdeki 16 maçlık iç saha galibiyet serisi sona erdi. 

%19: 4: Bursaspor karşısında 21 orta denemesinde bulunan Galatasaray, bu ortaların sadece 4'ünde isabet bularak %19 orta isabet oranı yakaladı.

%66: Galatasaray, Bursaspor karşısında topa %66 ile hükmeden taraftı.

70: Ceza sahası içinde Lima'yı düşürerek penaltıya sebep olan genç stoperimiz Ozan Kabak, 85 pas denemesinin 70'inde başarılı olarak sahanın en çok başarılı pas yapan oyuncusu oldu.

%80: Serdar Aziz'in sakatlığı sonrası oyuna dahil olan Maicon, oyunda kaldığı sürede girdiği 5 hava topu mücadelesinde %80 başarı oranı yakaladı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0