Abdurrahim Albayrak: Eksiklere rağmen bir puan sevindirici..

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Schalke 04 maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Eksiklere rağmen kazanılan 1 puanın sevindirici olduğunu söyleyen Albayrak, taraftarlara da teşekkür etti.

"İDDİAMIZ DEVAM EDİYOR"
“Bizim iddiamız yine devam ediyor. Çok önemli bir puan aldık. Bu kadar eksik bir kadroya rağmen bir puan aldıysak yine başarıdır. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Şu an Schalke’nin 5, bizim ise 4 puanımız var. Schalke deplasmanına gideceğiz, eğer o maçtan bir galibiyet veya beraberlik çıkarabilirsek gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Bugün bir puana sevinmek lazım, bu kadar eksiğe rağmen bir puan almak sevindirici."

"BUGÜN MUHTEŞEM BİR TARAFTAR VARDI"
"Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz, bugün muhteşem bir taraftar vardı. Her zaman olduğu gibi bugün de bizi yalnız bırakmadılar. Maça çok büyük ilgi gösterdiler, statta boş yer yoktu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Buradan başta İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan olmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün bütün ekiplerine ve mensuplarına hepsine teşekkür ediyorum. Bugün stada geliş gidişlerde en ufak bir sıkıntı yaşanmadı."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0