Fatih Terim: Kazanmayı hak etmedik..

Fatih Terim, Schalke 04 mücadelesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bugün galibiyeti hak etmediklerini hatta 1 puan almanın da şans olduğunu söyleyen İmparator, bugün adeta 1 puanı getiren ikili Muslera ve Ozan'a da teşekkür etti. 

"1 PUAN BİZİM İÇİN ŞANS"
"1 puan bizim için şans. Eğer varsa. Düşüncemiz bu değildi ama istemediğimiz şeyler gelişti saha içerisinde. Oyunda bir değişiklik yaptık doğru eşleşmeleri bulduk ama sonrasında çok top kaybı yaptık. Direndik açıkçası. İlk yarı belki iyi başladık, birkaç pozisyon bulduk. Topu oyunda tuttuk. Ama ikinci yarı kaybedebilirdik. Muslera muhteşem oynadık. Ama en büyük teşekkürü 18 yaşındaki Ozan aldı. Bu puan bizi yarışın içinde tuttu. Hala üst sıralar bize açık. Bugün, taraftarımız yanımızda durdu. Boşuna cephanelik demedik. Biz de direndik. Pozisyonlar verdik.Bu bizim oyunumuz değil. 15. dakikada bir hamle yapmak istedik açıkçası. Baktığınız zaman Selçuk'u koyabilirdik ama bu haliyle 75 dakika oynaması zor. Bu takımla bu seyirci 3 puanları da kazanacaktır." 

"TEDESCO'YU TEBRİK EDİYORUM"
"Schalke'li meslektaşımı da tebrik ediyorum. İyi bir oyun oynadılar. İleride çok daha iyi bir antrenör olacaktır tecrübelendikçe." 

"YAVAŞ YAVAŞ DEĞİŞECEĞİZ"
"Biz 3 puanı çok isterdik. Sıralama enteresan olurdu ama açıkçası hak etmedik. Golü yesek belki fark da olabilirdi. Galatasaraylılar şunu bilmeli. Yavaş yavaş değişeceğiz. Birçok maçı rakibe baskı yaparak, alan daraltarak, rakip sahada oynayarak kazandı. Biraz zamana ve değişikliğe ihtiyacımız var. Hayal kırıklığı dersem, sezon başından beri hayal kırıklığına uğradığımız oyuncular var. Oluyor bunlar. Bana her sorulduğunda 'Yavaş yavaş değişeceğiz' diyorum. Ocak ayında, temmuz ayında, öbür ocak ayında değişeceğiz diyorum. Lokomotiv maçında çok iyi oynadık. Porto maçında 10 tane pozisyonumuz var, çok iyi oyun var. Bugün maç önü 'Bu 2 maçtan birindeki gibi oynarsak kazanırız, ikisini birleştirip oynarsak zaten kazanırız' dedim. İkisinden bağımsız bir oyun oynadık."

"OYUNCU HAFTADA 3 MAÇ OYNAYACAĞINI BİLİYOR"
"Eğer bir oyuncu devamlı sakatlanıyorsa profesyonellik anlayışını tabii ki sorgulayacaksınız. Böyle bir şey yok. Herkes imza atarken haftada 3 maç oynayacağını biliyor. Oyuncunun profesyonel davrandığı yerler belli. Bunlardan biri de saha dışındaki hayatı. Bugün Ozan sakatlandı mı? Sakatlanmadı, kramp girdi. Bunu anlayışla karşılayabilirsiniz. 18 yaşında bir adam ilk defa 3 maç üst üste oynuyor, bu atmosferde çok doğal. Ancak bu vaziyette oynamaya devam ediyor, ona 'Kalacaksın' dediğim için. Mesele bu. Bunun herkese de ders olması lazım."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0