ÖZEL | Ayberk Olmaz: Özgüvenimiz açısından önemli galibiyet

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın MoraBanc Andorra'yı 84-73 yendiği mücadelenin ardından genç oyuncumuz Ayberk Olmaz FCN Blog ekibinin sorularını yanıtladı. Maç ile ilgili görüşlerini bildiren Ayberk'in açıklamaları şu şekilde:

Hazırlık sürecini iyi geçirdikten sonra bizim için galibiyetle başlamak çok önemliydi. Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Takım olarak iyi oynadık. Maç içinde iniş çıkışlar yaşıyoruz ancak genç bir takımız. Bu tip maçları oynayıp kazanmak bize özgüven veriyor. Ben de oyunda olduğum süre boyunca elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum.

Hafta sonu oynayacağımız Anadolu Efes mücadelesi hakkında "Anadolu Efes maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Önümüzde üç dört günlük bir sürecimiz var. O maça da en iyi şekilde hazırlanıp kazanmak istiyoruz." açıklamalarını yapan genç oyuncumuz taraftarın da desteğini şu sözlerle istedi, "Taraftarın bize bugünkü desteği çok iyiydi. Galibiyette onların da katkısı çok büyük bence. Aynı şekilde hafta sonu da bizi desteklemelerini bekliyoruz."

***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0