ÖZEL | Zach Auguste: Takım halinde iyi oynadık!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın EuroCup birinci hafta mücadelesinde MoraBanc Andorra'yı 84-73 mağlup ettiği mücadelede 18 sayı, 8 ribaund, 5 blok ile yıldızlaşan Zach Auguste maçın ardından ekibimizin sorularını yanıtladı.

Maçla ilgili performansını sorduğumuzda "Daha çok takımın performansı önemli benin için. Takım halinde çok iyi bir performans sergiledik. Sahaya enerji koyduk. Galibiyet için elimden gelenin en iyisini yaptım ben de. Birlikte iyi bir oyun oynadık." açıklamasını yapan Amerikalı pivot, takımın EuroCup'taki hedefleri ile ilgili de "Burada kesinlikle yüksek hedeflerimiz olabilir. Ancak benim için şu an önemli olan şey bir sonraki maçımız olan Anadolu Efes maçı. Bizim için iyi bir test olacak. Umarım güzel bir maç olur." açıklamasını yaptı.

Hafta sonu oynayacağımız Efes müsabakasında kendilerini kanıtlamak istediklerini söyleyen Zach Auguste şu açıklamaları yaptı, "Anadolu Efes harika bir takım. Bir Euroleague takımı. Kendimizi görmemiz için güzel bir fırsat olacak. Savaşacağız ve bu lige ait olduğumuzu göstereceğiz."

***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR 
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0