"Bu galibiyeti Galatasaray taraftarına armağan ediyoruz."

Efeler Ligi’nde, Halkbank’ı 3-1’le geçtiğimiz karşılaşma sonrasında oyuncularımız Can Ayvazoğlu, Onurcan Çakır, Selçuk Keskin, Melih Sıratça ve Yasin Aydın açıklamalarda bulundu.

SELÇUK KESKİN
“Halkbank’ın ne kadar güçlü bir ekip olduğunu herkes biliyor. Çok iyi, diri duran bir Galatasaray vardı sahada. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kazanmayı çok istedik. İnandığınız zaman çok şeyi başarabiliyorsunuz. Bizim için puan almak bile çok önemliydi. Üç puan aldığımız için çok mutluyuz. Lig her geçen gün ısınıyor. Daha güzel oynanacak maçların zamanı geliyor. Tabii ki bütün takımların alışma dönemleri, sakatlıkları, belirli tempoları var. Hem teknik heyetimiz hem oyuncular taktiği çok iyi yerine getirdik. Maçtan önce çalıştığımız her şeyi maçta uyguladık. Rakibimizin uyguladığı farklı varyasyonlara da iyi önlemler aldık. İnşallah devamı gelecek, güzel bir galibiyet oldu. Haftaya Maliye Piyango maçı için Ankara’ya gidiyoruz. Onlar da iyi oynayan bir ekip. Galibiyetlerimizi devam ettirmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmamaya devam etsinler. Biz de onlara güzel bir voleybol izletmeye devam edeceğiz umarım.”

CAN AYVAZOĞLU
“Çok mutluyuz, 3’te 3’le başladık. Gün geçtikçe daha iyi oynayarak bütün maçları kazanmak istiyoruz. Bu büyük camiamıza neden bir kupa hediye etmeyelim? Bunun için çalışıp savaşıyoruz. Haftaya Maliye Piyango ile zor bir deplasman maçı oynayacağız. Onu da kazanmak istiyoruz.”

MELİH SIRATÇA
“Takım arkadaşlarımı ve karşı takımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir mücadele oldu. Kağıt üzerinde Halkbank daha iyi bir takım olsa bile bugün yüreğimizle oynadık, elimizden gelenin fazlasını yaptık. Her bir oyuncu iki katını oynadı. Bunun sayesinde galibiyet geldi ve ligde 3’te 3 yapmış olduk. Bu galibiyeti Galatasaray taraftarına armağan ediyoruz. Gelip destekleri için teşekkürler.”

YASİN AYDIN
“Son şampiyonla oynadık. Zorlu bir maçtı bizim için. Onların eksikliklerini iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Herkes elinden gelenin fazlasını oynadı. Bu galibiyet çok güzel oldu, bütün takımı tebrik ediyorum. Herkesin eline, emeğine sağlık. Çok güzel maçtı.”

ONURCAN ÇAKIR
“Geçen senenin lig şampiyonu ve bu senenin Türkiye Kupası şampiyonunu yendik. Daha önce de iyi hazırlandığımızı söylemiştim. Her şey güzel gidiyor, umarım böyle devam eder. Çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra daha güzel galibiyetler bizi bekliyor”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0