TSBSL | Engelsiz Aslanlar derbide mağlup...

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Mehmet Gülmez Sezonu üçüncü hafta mücadelesinde 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar’a konuk oldu ve sahadan 69-65’lik skorla mağlup ayrıldı.

Karşılaşmaya Özgür Gürbulak, İsmail Ar, Maşide Cesur, Mehmet Türk, Mehdi Ghorbani beşiyle başlayan takımımız ilk dakikalarda Mehmet ve Özgür’ün basketleriyle skor üretse de savunmada rakibini durduramadı ve ilk çeyrek Fenerbahçe’nin 18-16’lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyrekte faul problemi yaşayan takımımız, Gökhan’ın kenardan getirdiği enerjiyle öne geçmeyi başarsa da bu üstünlüğünü koruyamadı ve devre arasına 34-32 geride girdik.

Üçüncü çeyrekte özellikle Gökhan, Özgür, Mehmet, İsmail ve Fikri beşiyle etkili olan takımımız bir ara farkı 9 sayıya kadar çıkardı. Takımımız çeyreği 46-53’lük üstünlükle tamamladı. Takımımızın son çeyrekte basit atışlardan faydalanamayınca Fenerbahçe skoru dengeledi ve sahadan 69-65’lik galibiyetle ayrıldı.

Takımımızda Mehmet Türk 24 sayı ile en skorer isim olurken Özgür Gürbulak 17, İsmail Ar 10, Fikri Gündoğdu 9, Gökhan Coşkun 4 ve Mehdi Ghorbani 1 sayıyla oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0