Derbinin 'D'si bile yasak!

Fatih Terim, takıma gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçının konuşulmasını yasakladı, “Aklınızda sadece Malatya karşılaşması ve 3 puan olsun” talimatı verdi.  

Türkiye gazetesinin haberine göre; Fatih Terim, zorlu Malatya deplasmanı öncesi kesinlikle derbinin düşünülmesini istemiyor... Sakatlıklarla boğuşan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde Schalke karşısında ortaya konulan kötü futbolu unutturup, Malatya deplasmanından galibiyetle dönerek derin bir nefes alma hedefinde. Gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi de moral depolama amacında olan Cimbom, dillere pelesenk olan “Deplasman fobisi” kavramını da yeniden hortlatmak istemiyor.

Teknik patron Fatih Terim de oyuncularına “Derbi”nin konuşulmasını yasakladı. Takımına “Derbinin D’sini duymak istemiyorum” diye seslenen Terim, “Aklınızda tamamen Malatyaspor maçı ve alacağımız 3 puan olsun” ifadelerini kullandı.

RİSKLİ PAS ATMAYIN
Schalke ile oynanan karşılaşmayı futbolcularıyla tekrar değerlendiren tecrübeli hoca, özellikle orta sahadaki ve hücuma çıkarken yapılan top kayıplarına dikkat çekti. Schalke karşılaşmasında 10 top kaybı yapan Badou Ndiaye ile Younes Belhanda’yı top kayıpları konusunda uyaran Terim, orta alanda riskli paslaşmayı yasakladı. Bu kayıpların takımı ekstra olarak yorduğunu anlatan tecrübeli teknik adam, savunma derinliği oluşturulması üzerinde de durdu.

Bursa maçında çok pozisyon hatası yapan Ömer Bayram’la da görüşen Terim, “Sahada kendine daha çok güven, hata yapmaktan korkma” dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0