Fatih Terim'den yeni denemeler!

Spor Toto Süper Lig'in onuncu haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in zorlu deplasman öncesinde antrenmanda sık sık yeni denemeler yaptığı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının forvette ve ortasahada şans vereceği isimler konusunda kararsız olduğu öğrenildi.

Futbol Arena'nın haberine göre; Tecrübeli teknik adam Yeni Malatyaspor maçı öncesinde yapılan son taktik antrenmanda zorlandı. Teknik Direktör Fatih Terim'in, sahaya süreceği 11'ini belirlemek adına birçok oyuncusunu as takımda denediği belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın yapılan son çalışmada forvette Sinan Gümüş'ü ardından Muğdat'ı denedi. Bilindiği üzere hücum hattında Eren Derdiyok, Sofiane Feghouli ve Onyekuru gibi isimlerin sakatlıkları bulunuyor.

ORTA SAHADA YENİ ÜÇLÜ
Fatih Terim'in henüz kesin kararını veremediği bir başka bölge ise orta saha hattı oldu.
Tecrübeli teknik adamın orta sahada direnci ve mücadele gücü yüksek bir takım kurmak adına bu bölgede Selçuk- Ndiaye- Donk üçlüsünü denediği öğrenildi. Bilindiği üzere bu bölgede de Fernando'nun sakatlığı bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0