İngiliz basınından Okazaki iddiası!

Sezon başında Bafetimbi Gomis'i 6 milyon Euro karşılığında satan ancak yerine forvet alamadan transfer dönemini kapatan Galatasaray, yönetim Ocak ayı için forvet arayışlarına şimdiden başladı. Sarı kırmızılı yönetim Leicester City forması giyen Shinji Okazaki'yi transfer etmek istiyor. 

İngiliz basınından Eye Football'ın iddiasına göre; Devre arasında kadrosuna mutlaka bir forvet transferi yapmak isteyen Galatasaray, Leicester City'nin 32 yaşındaki Japon golcüsü Shinji Okazaki'yi transfer etmek istiyor. Haberde Japon oyuncunun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, Galatasaray'ın yaklaşık 5 milyon Euro'luk teklif yapacağı öne sürüldü. 

Hatırlanacağı üzere Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de Lokomotif Moskova maçı öncesinde "Japonya'ya daha bir sempatik bakıyoruz belki de ikinci oyuncumuzu da alabiliriz" ifadelerini kullanmıştı. 

Leicester City forması ile geçtiğimiz sezon 32 resmi maça çıkan Okazaki, bu maçlarda 7 gol, 4 asist ile oynadı. Bu sezon İngiliz ekibi ile 7 resmi maça çıkan Japon oyuncu, bu karşılaşmalarda bir gol attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0